Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Ελευθερία ή Θάνατος... Δεν υπάρχει ενδιάμεσο!


 Στις 21 Ιουλίου 2021, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Σύνταγμα καθώς και σε άλλες πλατείες πολλών πόλεων της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκαν ειρηνικές συγκεντρώσεις.
Στις 21 Ιουλίου 2021, το απόγευμα της Τετάρτης, συγκεντρώθηκαν χιλιάδες άνθρωποι, χιλιάδες Έλληνες και νόμιμοι πολίτες αυτής της χώρας και διαδήλωσαν ειρηνικά.
Στις 21 Ιουλίου 2021, το απόγευμα της Τετάρτης, γονείς πήραν τα παιδιά τους από το χέρι, τα μωρά τους, γυναίκες έγκυες, νέοι, φοιτητές, άνθρωποι όλων των ηλικιών, διαδήλωσαν κατά των μέτρων και του υποχρεωτικού εμβολιασμού, κατά της δικτατορίας και του διαχωρισμού!
Στις 21 Ιουλίου 2021, το απόγευμα της Τετάρτης, ήμουν και εγώ παρούσα στο Σύνταγμα μαζί με μία μικρή ομάδα μανάδων που εδώ και ενάμιση χρόνο κινούμαστε με νομικές ενέργειες για το αυτονόητο: τη διεκδίκηση της ελευθερίας μας, της ελεύθερης επιλογής μας, της ελεύθερης μετακίνησής μας, της ελεύθερης αναπνοής μας... για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας! Αναφαίρετων συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων που καταπατούνται κατάφωρα τα τελευταία έτη με κορύφωση τον ενάμιση χρόνο της "πανδημίας" τους!
Στις 21 Ιουλίου 2021, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Σύνταγμα, τα ματ και πλήθος αστυνομικών δίχως λόγο έριξαν χημικά και νερό. Τραυματίζοντας κόσμο, εκφοβίζοντας και τρομοκρατώντας ειρηνικούς διαδηλωτές.
Στις 21 Ιουλίου 2021, το απόγευμα της Τετάρτης, τα ματ και πλήθος αστυνομικών αντί να σταθούν δίπλα μας όπως άλλωστε έχουν ορκιστεί στο Ελληνικό Σύνταγμα και να μας προστατέψουν να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας άρα και των ίδιων, μας επιτέθηκαν σαν να ήμασταν εγκληματίες!
Στις 21 Ιουλίου 2021, το απόγευμα της Τετάρτης, επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά πως η "ελληνική" κυβέρνηση είναι ο πραγματικός εγκληματίας της Ελλάδας και πως μας φοβάται!
Στις 21 Ιουλίου 2021, το απόγευμα της Τετάρτης, εμείς οι ελεύθεροι άνθρωποι, οι ελεύθεροι Έλληνες, μιλήσαμε: "Θα είμαστε έξω  από την Βουλή των Ελλήνων όταν θέλουμε και μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων για να σας αντιμετωπίσουμε! Θα είμαστε όπου επιβάλλεται κάθε φορά ενάντια σε καθεστώτα τύπου Απαρτχάιντ! Θα μας βρίσκετε μπροστά σας! Είμαστε και θα είμαστε όπου πρέπει για εμάς και τα παιδιά μας... καλά κάνετε και μας φοβάστε!"

Κούζουνα Σταυρούλα
Μητέρα 5 παιδιών
Δημοσιογράφος ηλεκτρονικού τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου